κετογονική-δίαιτα

Κετογονική Δίαιτα η σύγχρονη θεραπεία απώλειας βάρους και λίπους

Αδυνάτισμα & Ευεξία

Η κετογονική δίαιτα μπορεί να συμβάλει άμεσα στην αποκατάσταση της απώλεια σωματικού βάρους και λίπους ενώ παράλληλα να βοηθήσει στη βελτίωση του πνευματικού και ψυχολογικού επιπέδου υγείας του ανθρώπου.

Υγεία & Ασθένεια

Το επίπεδο της υγείας μας εξαρτάται άμεσα από την διατροφή μας. Η δίαιτα παίζει σημαντικό ρόλο τόσο στην δημιουργία όσο και την πορεία των ασθενειών. Συμβάλλει επίσης στην γρηγορότερη θεραπεία και αποκατάσταση των ασθενειών.

Πρόληψη & Θεραπεία

Η δίαιτα και η διατροφή του ανθρώπου παίζουν μεγάλο ρόλο στην πρόληψη ασθενειών. Επιδρώντας στον οργανισμό οι τροφές δρουν συσσωρευτικά και με τα χρόνια, η δράση τους, μπορεί να αποβεί καταστροφική για την υγεία μας.
Ιάκωβος Θεοδοσίου Ιατρός -Διαιτολόγος MD. DipU
Ιάκωβος Θεοδοσίου Ιατρός -Διαιτολόγος MD. DipU Εκπαιδευμένος στις Ιατρικές Σχολές των πανεπιστημίων ΑΘΗΝΑ - MILANO - PADOVA
Η σύγχρονη επιστήμη της διατροφής του ανθρώπου, έδειξε την σημασία της διατροφής στην υγεία και την ασθένεια. Με πολύπλευρες σπουδές τόσο στην Ιατρική όσο και στην Διαιτολογία, προσπάθησα να καλύψω τα κενά μεταξύ των επιστημονικών πεδίων. Του Ιατρού που κατέχει την ασθένεια και δεν γνωρίζει την τέχνη της διαιτολογίας και του Διαιτολόγου που δεν γνωρίζει την ιατρική. Τόσο η δίαιτα όσο και η διατροφή ως θεραπεία, είναι μια τέχνη που συνδυάζει αυτά τα δύο μαζί. Κάθε άνθρωπος είναι διαφορετικός και κάθε κατάσταση υγείας του ατόμου είναι διαφορετική. Με την γνώση αποκτάς την διαχείριση. Ο μεταβολισμός του ανθρώπου είναι ένα απέραντο τέλειο εργοστάσιο, που όλα τα τμήματα δουλεύουν σε αρμονία μεταξύ τους. Μια βλάβη σε κάποιο μπορεί προκαλέσει δυσλειτουργία σε άλλα. Καθώς επίσης μια στοχευμένη μεταβολή σε κάποιο μπορεί να επαναφέρει κάποιο άλλο. Αυτός είναι ο μεταβολισμός! Σήμερα, με την φυσική διατροφή, την τεχνητή διατροφή ή τον συνδυασμό και τον δύο, μπορούμε να έχουμε τα τέλεια εργαλεία ώστε να διαχειριστούμε τα περισσότερα μεταβολικά θέματα τόσο για την υγεία όσο και στην ασθένεια. Η αγάπη για αυτό που κάνω είναι αυτή που με κάνει να αντιλαμβάνομαι κάθε περιστατικό ως ένα προσωπικό στοίχημα που με εμπλουτίζει σε γνώσεις, εμπειρία και ικανοποίηση. Dr. Ιάκωβος Θεοδοσίου MD. DipU Διαιτολόγος Ιατρός Απολαμβάνω την εμπιστοσύνη σας και σας ευχαριστώ!

Βρείτε την Κετογονική Δίαιτα που σας ταιριάζει και αδυνατίστε μια για πάντα

Πόσιμη Κετογονική Δίαιτα

Εξειδικευμένα προσωπικά (PERSONAL LIQUID FORMULA) διαλύματα διατροφής. Μικρής,μεσαίας και μεγάλης διάρκειας και διαφορετικού βαθμού κέτωσης.

Κετογονική Δίαιτα με φαγητό

Κετογονική Δίαιτα με φυσιολογικά τρόφιμα. Μικρής, μεσαίας και μεγάλης διάρκειας και χαμηλή έως μετρίου βαθμού κέτωση, ανάλογα με το είδος της δίαιτας.

Mixed Κετογονική Δίαιτα

Με φυσιολογικά τρόφιμα και εξειδικευμένα προσωπικά (PERSONAL LIQUID FORMULA) διαλύματα διατροφής. Μεσαίας και μεγάλης διάρκειας με μέτριο βαθμού κέτωσης.
ενημέρωση