Select Page

Πόσιμη κετογονική δίαιτα

Πόσιμη Κετογονική Δίαιτα

Δίαιτα express χάνοντας λίπος

Πόσιμη κετογονική δίαιτα

Η πόσιμη κετογονική δίαιτα είναι μια από τις ισχυρότερες και αποτελεσματικότερες δίαιτες στην μείωση λίπους και την αύξηση του μεταβολισμού.  Είναι ένα εξατομικευμένο πρόγραμμα αδυνατίσματος που ελέγχει την κέτωση και το αποτέλεσμα ολοκληρωτικά.  Η πόσιμη φάση γίνεται με την χρήση ειδικού πρωτεϊνικού, εμπλουτισμένου διαλύματος, στις ανάγκες που θα μας ορίσει η μεταβολική και η οργανική κατάσταση κάθε ατόμου.

Είναι μια ΚΕΤΟ ΝΗΣΤΕΙΑΚΗ ΔΙΑΙΤΑ και αυτό μας εγγυάται ότι η απώλεια των κιλών που θα χάσουμε, είναι αποκλειστικά λίπος. Έχοντας την δυνατότητα ολοκληρωτικού ελέγχου της κέτωσης που δημιουργούμε μας δύνεται η δυνατότητα να ελέγχουμε πλήρως την δυναμική δράση της δίαιτας στην καύση λίπους στον βαθμό που επιθυμούμε και να είμαστε ασφαλείς.
Ο βαθμός λιπόλυσης ελέγχεται καθημερινά. Είναι η ιδανική λύση για άτομα που χρειάζονται μια πολύ γρήγορη απώλεια λίπους και βάρους. Λόγοι που θα μπορούσαν να μας στρέψουν στην επιλογή της δίαιτας αυτής μπορεί να είναι τόσο υγείας, ευεξίας αλλά και αισθητικής. Τα προγράμματα της πόσιμης κετογονικής δίαιτας, είναι μικρής διάρκειας.

Ως νηστειακή η μεγάλη απώλεια λίπους που έχουμε προέρχεται αποκλειστικά από τις αποθήκες λίπους του οργανισμού μας.  Έχοντας την δυνατότητα του πλήρη ελέγχου της κέτωσης που δημιουργούμε καθώς και την δυναμική δράση της δίαιτας μπορούμε να ενεργοποιήσουμε την καύση λίπους στον βαθμό που επιθυμούμε και να είμαστε ασφαλείς. Ο βαθμός λιπόλυσης ελέγχεται καθημερινά.

Είναι η ιδανική λύση για άτομα που χρειάζονται μια πολύ γρήγορη απώλεια λίπους και βάρους. Λόγοι που θα μπορούσαν να μας στρέψουν στην επιλογή της δίαιτας αυτής μπορεί να είναι τόσο υγείας, ευεξίας αλλά και αισθητικής.

Τα προγράμματα της πόσιμης κετογονικής δίαιτας, είναι μικρής διάρκειας.

Το διάστημα της εφαρμογής της δίαιτας χωρίζεται σε 4 φάσεις.
Την φάση της ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ διάρκειας 3 ημερών. Την αμιγώς ΠΟΣΙΜΗ φάση που ανάλογα με το πρόγραμμα που θα επιλέξουμε μπορεί να είναι 3 ή 5 ή 7 ή 10 ημερών. Την φάση της ΑΠΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ με διάρκεια 7 ημερών. Την φάση ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ διάρκειας 7-15 ημέρες.

Για ποιόν κάνει;

Η Πόσιμη Κετογονική Δίαιτα είναι κατάλληλη για όποιον ενδιαφέρεται για έντονη και ραγδαία μείωση λίπους του οργανισμού του, τόσο για λόγους υγείας όσο και για λόγους αδυνατίσματος ή και ευεξίας.

Επίσης είναι κατάλληλη για άτομα που έχουν μια ανθεκτικότητα στο αδυνάτισμα από κακό μεταβολισμό ή κακό ιστορικό, πολλαπλών προσπαθειών ατελούς αδυνατίσματος ή αναποτελεσματικών χειρουργείων παχυσαρκίας.

Στο αδυνάτισμα καλύπτει όλες τις κατηγορίες διαταραχής βάρους (BMI) και λίπους. Από την απλή κυτταρίτιδα έως την νοσογόνο παχυσαρκία. Επίσης είναι ιδανική για άτομα με αντίσταση στην ινσουλίνη.

Τα αποτελέσματα

Η αποτελεσματικότητα είναι περίπου μια μείωση της τάξεως 5-10% του βάρους σε πλήρες πρόγραμμα.

Περισσότερα για την θρέψη και διατροφή από τον Ιατρό – Διαιτολόγο Dr. Ιάκωβο Θεοδοσιου στο www.diaitologos-iatros.com